Στόχος μας η νίκη...του ευ αγωνίζεσθαι

Επειδή ο αθλητισμός αποτελεί ζωτικό κομμάτι της κοινωνίας μέσω του οποίου αναπτύσσονται ολοκληρωμένες προσωπικότητες, με το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιδιώκουμε να καλλιεργήσουμε στα παιδιά την αξία του ευ αγωνίζεσθαι.

Αναλυτικά το πρόγραμμά μας
ΤΑ ΝΕΑ
01.02.2018
Το φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ στην Πάτρα «έγραψε» ιστορία ως το πολυπληθέστερο sport event για παιδιά που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα. 
25.01.2018
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα προβάλλοντας τις μεγάλες αξίες του αθλητισμού: το ευ αγωνίζεσθαι, την ομαδικότητα, την αφοσίωση και το σεβασ
14.09.2017
Τρίτη χρονιά υλοποίησης του προγράμματος με συμμετοχή 11.000 παιδιών και 700 προπονητών
12.06.2017
O ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες που εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ, διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δέκα μεγάλα φεστιβάλ αθλητ
10.05.2017
Η όγδοη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Μαΐου, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο
OΛΑ ΤΑ ΝΕΑ >
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ

Όποια απορία έχετε σχετικά με τις ακαδημίες μας, μη διστάσετε να ρωτήσετε, οι ειδικοί συνεργάτες μας θα σας ενημερώσουν.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ >
ΑΡΘΡΑ
27.04.2017
“Το καλοκαίρι αρέσει πολύ στα παιδιά να παίζουν στην άμμο. Πώς όμως μπορώ να τα προστατέψω από την ηλίαση;”
27.04.2017
Σε λίγες ημέρες θα χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς αφού οι καλοκαιρινές διακοπές είναι πια προ των πυλών … Αυτό σημαίνει ότι οι μικροί μας φίλοι θα βρίσκονται σε κατάσταση πλήρους
21.02.2017
“Τον προηγούμενο μήνα η κόρη μου πήρε κάποια κιλά χωρίς όμως να έχει αυξηθεί η όρεξή της. Μπορεί ένα παιδί να έχει πρόβλημα με το θυρεοειδή;”
21.02.2017
Όλους τους γονείς με τον ερχομό του χειμώνα σας… «πιάνει η καρδιά σας», λόγω των ασθενειών που έχετε να αντιμετωπίσετε από τα παιδιά σας, οι οποίες πολλές φορές «ρίχνουν&ra
OΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ >

GALLERY

Δείτε υλικό (φωτογραφίες και video) με τις πιο σημαντικές στιγμές του προγράμματος Αθλητικών Ακαδημιών.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Ενημερωθείτε για την σωστή διατροφή και την υγεία μέσα από τις παρακάτω εφαρμογές.

ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗΣ
Για σωστή διατροφή και υγεία. Ανακαλύψτε σήμερα πόσες θερμίδες έχει η κάθε τροφή που σας ενδιαφέρει, καθώς ολοκληρωμένοι πίνακες από το Α ως το Ω σας παρέχουν πληροφορίες μέσω του πλήρη θερμιδομετρητή που ακολουθεί.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >
E-BALANCE
Πόση ενέργεια πήρατε σήμερα; Ανακαλύψτε παίζοντας πόσο κοντά είστε στην ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην ενέργεια που προσλαμβάνετε και εκείνη που καταναλώνετε ημερησίως.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >
QUIZ
Πόσο καλά γνωρίζετε την ισορροπημένη διατροφή; Απαντήστε στις ερωτήσεις, δείτε τα αποτελέσματα και βελτιώστε τις καθημερινές σας διατροφικές συνήθειες προσφέροντας καθημερινά ισορροπία σε κάθε σας γεύμα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Oι ακαδημίες που θα συμμετάσχουν στην Β' Φάση του Προγράμματος, μετά από την υποβολή αιτήσεων και την αξιολόγηση τους είναι οι κάτωθι:

Δείτε τις ακαδημίες