Στόχος μας η νίκη...του ευ αγωνίζεσθαι

Επειδή ο αθλητισμός αποτελεί ζωτικό κομμάτι της κοινωνίας μέσω του οποίου αναπτύσσονται ολοκληρωμένες προσωπικότητες, με το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιδιώκουμε να καλλιεργήσουμε στα παιδιά την αξία του ευ αγωνίζεσθαι.

Αναλυτικά το πρόγραμμά μας
ΤΑ ΝΕΑ
13.06.2016
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 10.000 παιδιών και 13.000 γονέων – συνοδών, πραγματοποιήθηκαν τα δέκα φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ σε πόλεις της Ελλάδας.
01.06.2016
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 850 παιδιών και 1.000 γονέων – συνοδών πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης», την Κυριακή 29 Μαΐου, η ένατη και προτ
16.05.2016
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 970 παιδιών και 2000 γονέων – συνοδών πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Skoda Ξάνθη Αρένα, την Κυριακή 15 Μαΐου, η όγδοη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στο πλαίσιο τ
18.04.2016
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 680 παιδιών και 1200 γονέων – συνοδών πραγματοποιήθηκε στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων, την Κυριακή 17 Απριλίου, η έβδομη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στο
12.04.2016
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 620 παιδιών και 1000 γονέων – συνοδών πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους-Μυκηνών, την Κυριακή 10 Απριλίου, η έκτη μεγάλη γιορτή του αθλητισμ
OΛΑ ΤΑ ΝΕΑ >
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ

Όποια απορία έχετε σχετικά με τις ακαδημίες μας, μη διστάσετε να ρωτήσετε, οι ειδικοί συνεργάτες μας θα σας ενημερώσουν.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ >
ΑΡΘΡΑ
14.07.2016
Τα μικρά παιδιά περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στο σπίτι, οπότε συνήθως είναι και ο χώρος που μπορεί να συμβούν τα περισσότερα ατυχήματα. Πολλά όμως αυτά μπορούν να αποφευχθούν.
14.07.2016
Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι υψηλές θερμοκρασίες καλά κρατούν… Ο ήλιος, η θάλασσα και το μπάνιο αποτελούν τα 3 βασικά γνωρίσματα του καλοκαιριού.
22.06.2016
Την κρίσιμη ώρα του αγώνα, η ψυχολογία είναι πολλές φορές περισσότερο σημαντική από την άρτια τεχνική και την καλή προετοιμασία.
OΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ >

GALLERY

Δείτε υλικό (φωτογραφίες και video) με τις πιο σημαντικές στιγμές του προγράμματος Αθλητικών Ακαδημιών.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Ενημερωθείτε για την σωστή διατροφή και την υγεία μέσα από τις παρακάτω εφαρμογές.

ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗΣ
Για σωστή διατροφή και υγεία. Ανακαλύψτε σήμερα πόσες θερμίδες έχει η κάθε τροφή που σας ενδιαφέρει, καθώς ολοκληρωμένοι πίνακες από το Α ως το Ω σας παρέχουν πληροφορίες μέσω του πλήρη θερμιδομετρητή που ακολουθεί.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >
E-BALANCE
Πόση ενέργεια πήρατε σήμερα; Ανακαλύψτε παίζοντας πόσο κοντά είστε στην ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην ενέργεια που προσλαμβάνετε και εκείνη που καταναλώνετε ημερησίως.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >
QUIZ
Πόσο καλά γνωρίζετε την ισορροπημένη διατροφή; Απαντήστε στις ερωτήσεις, δείτε τα αποτελέσματα και βελτιώστε τις καθημερινές σας διατροφικές συνήθειες προσφέροντας καθημερινά ισορροπία σε κάθε σας γεύμα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Αναζητήστε στο χάρτη μας την περιοχή, βρείτε την ακαδημία που επιθυμείτε και επιλέξτε την για να δείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες.

Δείτε τις ακαδημίες